FROKOST MENUER

FROKOSTARRANGEMENT

Mellem kl 12 & 17

Vi gør opmærksom på at  der ved afholdelse af et frokost arrangement hos os vil være et minimums forbrug på kr. 20.000

5 timers arrangement

Valgfri velkomstdrink

3 retters selskabsmenu
eller
Klassisk frokost (8 retter serveret)

Husets hvid -og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet 

Kaffe/te ad libitum & chokolade

Kr. 875

Børn u. 11 kr. 495

 


FROKOSTMENUER

3 retters menu

Sæsonkort

Forret:

Røget laks m/ citroncreme, fennikel, granatæbler, jordskokke chips & dild

Tapas af pango reje, røget laks & Serrano-skinke

Varm røget laks med urtecreme, edamame bønner & marinerede rødløg

Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce

Carpaccio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner

Vitello Tonnato med tuncreme & kapers

Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør

Hovedret:

Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto

Ovnstegt laks med årtidens grønt & hummersauce. Inklusive valgfri kartoffel

Lammekølle med tzatziki, sommergrønt, små kartofler & skysauce

Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, årstidens garniture, svampesauce samt valgfri kartoffel

(Oksemørbrad kr. 50 i tillæg)

Alle hovedretter serveres en gang og er anrettet på tallerken.

2 . servering af hovedret kan tilkøbes: kr. 50 pr. person, 2. gang hovedret oksemørbrad kr. 75

Vælg mellem følgende kartofler: 

Pom Anna, Pom rissoles, Pom Duchesse. Pom Rösti eller Grove fritter

Dessert:

Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & vaniljeis samt friske bær

Rabarber trifli med knas og let pisket fløde (sæson)

Lime Cheese cake med mango

Samme menu vælges til hele selskabet

8 retters klassisk frokost

Serveres på bordene i skåle/fade á 3 omgange

1. servering:
2 slags hjemmelavet sild m/ rå løg & kapers
Røget laks m/ fennikel, granatæbler, jordskokkechips & dild
Pandestegt rødspættefilet m/ citron og hjemmelavet remoulade
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød, smør & fedt

2. servering:
Hjemmelavet hønsesalat m/ svampe & bacon
Mørbradbøf a la creme m/ bacon & purløg
Frikadeller eller flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål & syltede agurker
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør

3. servering:
2 slags gode oste m/ hjemmelavet tilbehør
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør
Chokolade mousse kage m/ friske bær