AFTEN
Bordbestillinger er gældende i 2 timer med mindre andet er aftalt
Forretter/ starter
Aften Menu Fra kl. 17.30 – 20.30
Rejecocktail med håndpillede rejer, hjemmelavet Thousand Island, salat & pankoreje
Shrimp cocktail with Thousand Island custard, salad & panko breaded tiger prawn
Kr. 129
€ 18
Grønne asparges med sauce mousseline & håndpillede rejer
Green asparagus with sauce mousseline & shrimps
Kr. 139
€ 19
Serranoskinke med høvlet parmesan, oliven & soltørrede tomater
Serrano ham with parmesan, olives & sundried tomatoes
Kr. 129
€ 18
Varmrøget laks med tatar sauce, edamame bønner & marinerede rødløg
Hot smoked salmon with sauce tartare, edamame beans & marinated onions
Kr. 135
€ 19
Hovedretter/ Main course
Tatar af okse
Med løg, kapers, karse, peberrod, estragon creme, æggeblomme & fritter
Beef tartare with onion, capers, cress, grated horseradish, tarragon custard, egg yolk
& French fries
Kr. 199
€ 29
Fiske tapas
Med lynstegt tun, panko panerede tigerrejer med sød chili samt varmtrøget laks med estragon creme
Todays fish with potatoes, herbs, vegetables & fish sauce
Kr. 199
€ 28
Dagens fisk med små kartofler, sommergrønt & cremet fiskesauce
Today’s fish with herbs, vegetables, small potatoes & fish sauce
Kr. 255
€ 35
Langtidsstegt Kalvefilet med sommergrønt, små kartofler & svampesauce
Fillet of veal with vegetables, small potatoes & mushroom sauce
Kr. 255
€ 35
Fish and chips af panko paneret kulmule med tartare sauce & citron
Homemade fish & chips of hake with sauce tartare
Kr. 199
€ 28
Desserter/ Dessert
Rabarber Trifli med knas & let pisket fløde
Rhubarb Trifle with maccarones & whipped cream
Kr. 89
€ 12
Dagens kage
Todays Cake
Kr. 89
€ 12