AFTENKORT

AFTEN


Bordbestillinger er gældende i 2 timer med mindre andet er aftalt

 

Forretter/ starter

 


Aften Menu Fra kl. 17.30 – 20.30

Rejecocktail med håndpillede rejer, hjemmelavet Thousand Island, salat & pankoreje
Shrimp cocktail with Thousand Island custard, salad & panko breaded tiger prawn
Kr. 129
€ 18

Grønne asparges med sauce mousseline & håndpillede rejer
Green asparagus with sauce mousseline & shrimps
Kr. 139
€ 19

 

Serranoskinke med høvlet parmesan, oliven & soltørrede tomater
Serrano ham with parmesan, olives & sundried tomatoes
Kr. 129
€ 18

 

Varmrøget laks med tatar sauce, edamame bønner & marinerede rødløg
Hot smoked salmon with sauce tartare, edamame beans & marinated onions
Kr. 135
€ 19

 Hovedretter/ Main course

 


Tatar af okse
Med løg, kapers, karse, peberrod, estragon creme, æggeblomme & fritter

Beef tartare with onion, capers, cress, grated horseradish, tarragon custard, egg yolk
& French fries
Kr. 199
€ 29

Fiske tapas
Med lynstegt tun, panko panerede tigerrejer med sød chili samt varmtrøget laks med estragon creme

Todays fish with potatoes, herbs, vegetables & fish sauce
Kr. 199
€ 28

Dagens fisk med små kartofler, sommergrønt & cremet fiskesauce
Today’s fish with herbs, vegetables, small potatoes & fish sauce
Kr. 255
€ 35

Langtidsstegt Kalvefilet med sommergrønt, små kartofler & svampesauce
Fillet of veal with vegetables, small potatoes & mushroom sauce
Kr. 255
€ 35

Fish and chips af panko paneret kulmule med tartare sauce & citron
Homemade fish & chips of hake with sauce tartare
Kr. 199
€ 28

Desserter/ Dessert


Rabarber Trifli med knas & let pisket fløde
Rhubarb Trifle with maccarones & whipped cream
Kr. 89
€ 12

 

Dagens kage
Todays Cake
Kr. 89
€ 12