AFTEN
77Bordbestillinger er gældende i 2 timer med mindre andet er aftalt
Forretter/ starter
Aften Menu Fra kl. 17.30 – 20.30
Rejecocktail med håndpillede rejer, hjemmelavet Thousand Island, salat & pankoreje
Shrimp cocktail with Thousand Island custard, salad & panko breaded tiger prawn
Kr. 129
€ 18
Serranoskinke med høvlet parmesan, oliven & soltørrede tomater
Serrano ham with parmesan, olives & sundried tomatoes
Kr. 129
€ 18
Varmrøget laks med tatar sauce, edamame bønner & marinerede rødløg
Hot smoked salmon with sauce tartare, edamame beans & marinated onions
Kr. 135
€ 19
Hovedretter/ Main course
Fiske tapas
Med lynstegt tun, panko panerede tigerrejer med sød chili samt varmtrøget laks med estragon creme
Todays fish with potatoes, herbs, vegetables & fish sauce
Kr. 199
€ 28
Skindstegt kulmule m/ små kartofler, vintergrønt & cremet fiskesauce
Today’s fish with herbs, vegetables, small potatoes & fish sauce
Kr. 255
€ 35
Wienerschnitzel af kalvefilet m/ brasede kartofler, ærter & citron
Weinerschnitzel with fried potatoes, pees & gravy
kr. 245
€ 34
Fish and chips af panko paneret kulmule med tartare sauce & citron
Homemade fish & chips of hake with sauce tartare
Kr. 199
€ 28
Bacon cheeseburger m/ tomat, agurk, mix salat med fritter & chili mayo
Bacon cheeseburger with dijon custard, cucumber, salad, french fries & chili mayo
Kr. 179
€ 25
Desserter/ Dessert
Rabarber Trifli med knas & let pisket fløde
Rhubarb Trifle with maccarones & whipped cream
Kr. 89
€ 12
Dagens kage
Todays Cake
Kr. 89
€ 12