AFTEN
Bordbestillinger er gældende i 2 timer med mindre andet er aftalt
Forretter/ starter
Aften Menu Fra kl. 17.30 – 20.30
Rejecocktail med håndpillede rejer, hjemmelavet Thousand Island, salat & pankoreje
Shrimp cocktail with Thousand Island custard, salad & panko breaded tiger prawn
Kr. 135
€ 19
Tatar af okse med løg, kapers, karse, peberrod & estragon creme
Beef tartare with onion, capers, cress, grated horseradish & tarragon custard
Kr. 129
€ 18
Tapas med varmtrøget laks, lynstegt tun & pankoreje
Tapas with hot smoked salmon, fried tuna and panko breaded prawn
Kr. 145
€ 20
Røget laks med estragon creme, marinerede rødløg & krydderurter
Smoked salmon with tarragon custard, marinated red onions & fresh herbs
Kr. 139
€ 19
Hovedretter/ Main course
Wienerschnitzel af kalvefilet med brasede kartofler, ærter, “dreng” & skysauce
Wiener schnitzel with fried potatoes, pees, lemon with horseradish & gravy sauce
Kr. 249
€ 35
Dagens fisk med små kartofler, krydderurter, årstidens grønt & cremet fiskesauce
Todays fish with potatoes, herbs, vegetables & fish sauce
Kr. 245
€ 34
Bøf af Oksestriploin ( 250 g ) med fritter eller små kartofler, årstidens grønt &
svampesauce
Steak of Striploin ( 250 g ) with French fries or potatoes, vegetables &
mushroom sauce
Kr. 295
€ 41
Fish & Chips af Kulmule med tartare sauce
Fish & chips of hake with tartare custard
Kr. 199
€ 28
Tatar af okse med løg, kapers, karse, peberrod, estragon creme, æg & fritter
Beef tartare with onion, capers, cress, grated horseradish, tarragon custard & French
fries
Kr. 199
€ 28
Desserter/ Dessert
Rabarber Trifli med knas & let pisket fløde
Rhubarb Trifle with maccarones & whipped cream
Kr. 89
€ 12
Dagens kage
Todays Cake
Kr. 89
€ 12