SELSKABER

Alle lukkede dagarrangementer er beregnet til at vare i 5 timer fra kl. 11/12 - 17/18. Alle lukkede aften arrangementer er beregnet til at vare i 5 - 7 timer fra kl. 18 - 01. Forlængelse udover 5 timer koster kr. 75 pr. person pr. påbegyndt time. Nedenstående menuer er beregnet til lukkede arrangementer hvor man lejer Caféen til minimum 25 personer


395

Laksetatar med avocado creme, Jordskokke chips & frisk karse

Provence marineret perlehøne med perlebyg risotto &  rodfrugter

Chokolade mousse med hindbær coulis & flødeskum

425

Rejecocktail af håndpillede rejer med hjemmelavet Thousand Island, dressing & Pangoreje

Braiseret kamsteg med Pom Duchesse, årstidens grønt & rødvinssauce

Hindbær trifli

475

Ristet kammuslinger på blomkålspuré med bacon støv & jordskokke chips

Medaljon af oksemørbrad, serveres med porrecreme, beder, Rösti kartofler & svampe sauce

Hvid chokolade Panna cotta med hyldeblomst & æble

FORÅR


395

Sød chili marineret laks med ristede pinjekerner. Serveret på bund af sprød salat

Kalveculotte med årstidens grønt & Pom Anna samt valg af sauce*

Fragilite kage med friske bær

425

Rimet torsk med rygeost, rugbrødscrouton & ærte skud

Lammekølle med timianstegte grønsager samt romarin sky

Chokolade mousse kage med friske bær samt vaniljeis

475

Klassisk okse Carpaccio med pinjekerner, ærtecreme & høvlet parmesan

Skinstegt kulmule på perlebyg med cremet fiske sauce & Wasabi rogn

Æble trifli med knas & let pisket fløde

SOMMER


395

Serrano skinke med sydlandske oliven, soltørrede tomater og frisk parmesan

Kalveculotte med sommer grønt, Pom Anna & Madeira sauce

Hjemmelavet koldskål med jordbær & hjemmelavede kammerjunker

425

Bagt havkat på urter i julienne med cremet fiskesauce

Langtidsstegt kalvefilet med persille pesto, sommergrønt, små ristede kartofler samt valg af *sauce

Creme Brulé med friske bær

475

Tapas af Pango rejer, Fanø laks & sortfodsskinke

Sommerbuk med blomkålspuré, friske ærter og majs, Pom Anna samt valg af *sauce

Rabarber Trifli med knas & let pisket flødeskum

EFTERÅR


/395

Ovnbagt kulmule med urter i julienne & hummer sauce

Braiseret unghane med bagte rodfrugter, savojkål & valg af *sauce

Æbletrifli med knas & letpisket flødeskum

 

Egen medbragt Bryllups/ Dåbs kage/ Kage  Kr. 25 pr. person

Egen medbragt Bryllups/ Dåbskage / Kage som dessert kr. 95 pr. person 

  

425

Skaldyrs saute ristet i hvidløg & krydderurter

Medajoner af kalvefilet med grønne -og hvide asparges, østershatte samt valg af *sauce

Hvid chokolade/Lime Cheesecake med friske bær

                

Der vælges én forret, én hovedret og én dessert til hele selskabet. Der tages selvfølgelig forbehold for allergener & vegetariske ønsker 

475

Tun tartar med avocado gome wakeme tang & Gomadressing

Øl Braiseret svinekæber med bagte rodfrugter & kartoffelmos

Fransk æbletærte med vaniljeis og karamel

Vælg mellem følgende saucer: 

Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce, eller svampesauce