SELSKABER

VINTER


349,-

Laksetatar med avocado creme, Jordskokke chips & frisk karse

Svampe farseret perlehøne med bagte rodfrugter, små ristede kartofler samt Madeira sauce

Chokolade mousse med hindbær coulis & flødeskum

399,-

Rejecocktail af håndpillede rejer med hjemmelavet Thousand Island, dressing & Pangoreje

Braiseret kamsteg med Pom Duchesse, årstidens grønt & rødvinssauce

Hindbær trifli

449,-

Ristet kammuslinger på blomkålspuré med bacon støv & jordskokke chips

Medaljon af oksemørbrad, serveres med porrecreme, beder, Rösti kartofler & svampe sauce

Hvid chokolade Panna cotta med hyldeblomst & æble

FORÅR


349,-

Sød chili marineret laks med ristede pinjekerner. Serveret på bund af sprød salat

Kalveculotte med årstidens grønt & Pom Anna samt valg af sauce*

Fragilite kage med friske bær

399,-

Rimet torsk med rygeost, rugbrødscrouton & ærte skud

Lammekølle med timianstegte grønsager samt romarin sky

Chokolade mousse kage med friske bær samt vaniljeis

449,-

Klassisk okse Carpaccio med pinjekerner, ærtecreme & høvlet parmesan

Skinstegt kulmule på perlebyg med cremet fiske sauce & Wasabi rogn

Rabarber trifli med knas & let pisket fløde

SOMMER


349,-

Serrano skinke med sydlandske oliven, soltørrede tomater og frisk parmesan

Kalveculotte med sommer grønt, Pom Anna & Madeira sauce

Hjemmelavet koldskål med jordbær & hjemmelavede kammerjunker

399,-

Bagt havkat på urter i julienne med cremet fiskesauce

Langtidsstegt kalvefilet med persille pesto, sommergrønt, små ristede kartofler samt valg af *sauce

Creme Brulé med friske bær

449,-

Tapas af Pango rejer, Fanø laks & sortfodsskinke

Sommerbuk med blomkålspuré, friske ærter og majs, Pom Anna samt valg af *sauce

Rabarber Trifli med knas & let pisket flødeskum

EFTERÅR


349,-

Ovnbagt kulmule med urter i julienne & hummer sauce

Braiseret unghane med bagte rodfrugter, savojkål & valg af *sauce

Æbletrifli med knas & letpisket flødeskum

399,-

Skaldyrs saute ristet i hvidløg & krydderurter

Medajoner af kalvefilet med grønne -og hvide asparges, østershatte samt valg af *sauce

Hvid chokolade/Lime Cheesecake med friske bær

449,-

Tun tartar med avocado gome wakeme tang & Gomadressing

Øl Braiseret svinekæber med bagte rodfrugter & kartoffelmos

Fransk æbletærte med vaniljeis og karamel

*Vælg mellem følgende saucer: 

Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce, svampesauce, * morkelsauce ( tillæg kr. 25 )