SELSKABER

VINTER


349,-

Laksetatar med avocado creme,

Jordskokke chips & frisk karse

 

Svampe farseret perlehøne med bagte rodfrugter og æbler

dertil timian glace

 

Chokolade mousse med hindbær coulis &

flødeskum

399,-

Stenbiderrogn med hjemmelavet blinis, creme fraiche, dild & radiser

 

Braiseret kamsteg med Pom Duchesse, årstidens grønt & rødvinssauce

 

Hindbær trifli

449,-

Ristet kammuslinger på blomkålspuré med bacon støv & jordskokke chips

 

Medaljon af oksemørbrad og confit af hale, serveres med porrecreme og persillerod

 

Hvid chokolade Panna cotta med hyldeblomst & æble

FORÅR


349,-

Chili marineret laks med ristede pinjekerner. På sprød salat med orangecreme

 

Bryst og udbenet lår af bornholmsk unghane med spidskål og rygeost blanquet

 

Fragilite kage med citron og marinerede bær

399,-

Rimet torsk med rygeost, rugbrødscrouton & ærte skud

 

Kølle og bov af marsk lam med aubergine, kantareller og estragon glace

 

Mørk chokolade garnace kage på crisp bund med orange confit

449,-

Grønne og hvide asparges med fjordrejer & sauce

mousseline

 

Ryg og bryst af dansk limousine kalv med grønne asparges, ærter og kalve glace

 

Creme brulé med passions frugt og mørk chokolade

SOMMER


349,-

Klassisk okse carpaccio med pinjekerner, semi dried tomater & parmesan

 

Kalveculotte med sommer grønt, Pom Anna &

Madeira sauce

 

 

Hjemmelavet koldskål med jordbær & hjemmelavede

kammerjunker

399,-

Bagt havkat på salat af grønne bønner og basilikum

 

Medaljoner af oksefilet med squash kage, blomme tomat og rødvins glace

 

Glaseret limetærte med hindbær

449,-

Jomfruhummer på fillodejs tærte med tomat og basilikum

 

Kølle og bov af sommer buk

med blomkål, kantareller og vildt sauce

 

Rabarber Trifli

EFTERÅR


349,-

Ovnbagt kulmule med urter i julienne & hummer sauce

 

Braiseret kalvebryst med timians bagte rodfrugter, savojkål og mild peberrods blanquet

 

Karamelliseret pære med mandel og is

399,-

Skaldyrs saute ristet i hvidløg

& krydderurter

 

Kalvefilet stegt som vildt, serveres med årstidens grønt & svampesauce

 

 

Fransk æbletærte med vaniljeis

og karamel

449,-

Carppacio af tun smurt med trøffel olie

 

Variation af frilands gris

(ryg-kind-bryst)

hertil æble/jordskokke kompot, perle løg og rosmarin sauce

 

Hvid chokolade parfait med rødvins kogte svesker og sprød mandel kage