SELSKABER

Nedenstående menuer er beregnet til lukkede arrangementer hvor man lejer Caféen til minimum 25 personer


375

Laksetatar med avocado creme, Jordskokke chips & frisk karse

Provence marineret perlehøne med perlebyg risotto &  rodfrugter

Chokolade mousse med hindbær coulis & flødeskum

425

Rejecocktail af håndpillede rejer med hjemmelavet Thousand Island, dressing & Pangoreje

Braiseret kamsteg med Pom Duchesse, årstidens grønt & rødvinssauce

Hindbær trifli

475

Ristet kammuslinger på blomkålspuré med bacon støv & jordskokke chips

Medaljon af oksemørbrad, serveres med porrecreme, beder, Rösti kartofler & svampe sauce

Hvid chokolade Panna cotta med hyldeblomst & æble

FORÅR


375

Sød chili marineret laks med ristede pinjekerner. Serveret på bund af sprød salat

Kalveculotte med årstidens grønt & Pom Anna samt valg af sauce*

Fragilite kage med friske bær

425

Rimet torsk med rygeost, rugbrødscrouton & ærte skud

Lammekølle med timianstegte grønsager samt romarin sky

Chokolade mousse kage med friske bær samt vaniljeis

475

Klassisk okse Carpaccio med pinjekerner, ærtecreme & høvlet parmesan

Skinstegt kulmule på perlebyg med cremet fiske sauce & Wasabi rogn

Æble trifli med knas & let pisket fløde

SOMMER


375

Serrano skinke med sydlandske oliven, soltørrede tomater og frisk parmesan

Kalveculotte med sommer grønt, Pom Anna & Madeira sauce

Hjemmelavet koldskål med jordbær & hjemmelavede kammerjunker

425

Bagt havkat på urter i julienne med cremet fiskesauce

Langtidsstegt kalvefilet med persille pesto, sommergrønt, små ristede kartofler samt valg af *sauce

Creme Brulé med friske bær

475

Tapas af Pango rejer, Fanø laks & sortfodsskinke

Sommerbuk med blomkålspuré, friske ærter og majs, Pom Anna samt valg af *sauce

Rabarber Trifli med knas & let pisket flødeskum

EFTERÅR


375

Ovnbagt kulmule med urter i julienne & hummer sauce

Braiseret unghane med bagte rodfrugter, savojkål & valg af *sauce

Æbletrifli med knas & letpisket flødeskum

 

Egen medbragt Bryllups/ Dåbs kage  Kr. 25 pr. person

Egen medbragt Bryllups/ Dåbskage som dessert kr. 95 pr. person 

  

425

Skaldyrs saute ristet i hvidløg & krydderurter

Medajoner af kalvefilet med grønne -og hvide asparges, østershatte samt valg af *sauce

Hvid chokolade/Lime Cheesecake med friske bær

                

Der vælges én forret, én hovedret og én dessert til hele selskabet. Der tages selvfølgelig forbehold for allergener & vegetariske ønsker 

475

Tun tartar med avocado gome wakeme tang & Gomadressing

Øl Braiseret svinekæber med bagte rodfrugter & kartoffelmos

Fransk æbletærte med vaniljeis og karamel

Vælg mellem følgende saucer: 

Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce, eller svampesauce