Nedenstående menuer er beregnet til lukkede arrangementer hvor man lejer Caféen til minimum 25 personer
375
Laksetatar med avocado creme, Jordskokke chips & frisk karse
Provence marineret perlehøne med perlebyg risotto & rodfrugter
Chokolade mousse med hindbær coulis & flødeskum
425
Rejecocktail af håndpillede rejer med hjemmelavet Thousand Island, dressing & Pangoreje
Braiseret kamsteg med Pom Duchesse, årstidens grønt & rødvinssauce
Hindbær trifli
475
Ristet kammuslinger på blomkålspuré med bacon støv & jordskokke chips
Medaljon af oksemørbrad, serveres med porrecreme, beder, Rösti kartofler & svampe sauce
Hvid chokolade Panna cotta med hyldeblomst & æble
FORÅR
375
Sød chili marineret laks med ristede pinjekerner. Serveret på bund af sprød salat
Kalveculotte med årstidens grønt & Pom Anna samt valg af sauce*
Fragilite kage med friske bær
425
Rimet torsk med rygeost, rugbrødscrouton & ærte skud
Lammekølle med timianstegte grønsager samt romarin sky
Chokolade mousse kage med friske bær samt vaniljeis
475
Klassisk okse Carpaccio med pinjekerner, ærtecreme & høvlet parmesan
Skinstegt kulmule på perlebyg med cremet fiske sauce & Wasabi rogn
Æble trifli med knas & let pisket fløde
SOMMER
375
Serrano skinke med sydlandske oliven, soltørrede tomater og frisk parmesan
Kalveculotte med sommer grønt, Pom Anna & Madeira sauce
Hjemmelavet koldskål med jordbær & hjemmelavede kammerjunker
425
Bagt havkat på urter i julienne med cremet fiskesauce
Langtidsstegt kalvefilet med persille pesto, sommergrønt, små ristede kartofler samt valg af *sauce
Creme Brulé med friske bær
475
Tapas af Pango rejer, Fanø laks & sortfodsskinke
Sommerbuk med blomkålspuré, friske ærter og majs, Pom Anna samt valg af *sauce
Rabarber Trifli med knas & let pisket flødeskum
EFTERÅR
375
Ovnbagt kulmule med urter i julienne & hummer sauce
Braiseret unghane med bagte rodfrugter, savojkål & valg af *sauce
Æbletrifli med knas & letpisket flødeskum
Egen medbragt Bryllups/ Dåbs kage Kr. 25 pr. person
Egen medbragt Bryllups/ Dåbskage som dessert kr. 95 pr. person
425
Skaldyrs saute ristet i hvidløg & krydderurter
Medajoner af kalvefilet med grønne -og hvide asparges, østershatte samt valg af *sauce
Hvid chokolade/Lime Cheesecake med friske bær
Der vælges én forret, én hovedret og én dessert til hele selskabet. Der tages selvfølgelig forbehold for allergener & vegetariske ønsker
475
Tun tartar med avocado gome wakeme tang & Gomadressing
Øl Braiseret svinekæber med bagte rodfrugter & kartoffelmos
Fransk æbletærte med vaniljeis og karamel
Vælg mellem følgende saucer:
Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce, eller svampesauce